ECONOMICA.net: Samsung a lansat în România Galaxy S4 mini

| 10 iul, 2013

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a noului Samsung GALAXY S4 mini, o versiune compactă, dar puternică, a celui mai bine vândut smartphone din gama Samsung, GALAXY S4, scriu jurnaliştii de la ECONOMICA.net.

 

Având un display qHD Super AMOLED de 4,3 inci și o greutate de 107 grame, Samsung GALAXY S4 mini poate fi manevrat uşor cu o singură mână. Smartphone-ul este echipat cu un procesor dual core de 1,7 GHz, oferind astfel performanță de top și rapiditate pentru îndeplinirea celor mai dificile task-uri.

Samsung GALAXY S4 mini oferă aceleași funcțiile și caracteristicile intuitive consacrate de GALAXY S4. Camera principală de 8 megapixeli alături de cea frontală de 1,9 megapixeli cu funcţii precum Sound&Shot, care adaugă voce şi sunet imaginii captate, sau Panorama Shot, le permit utilizatorilor să capteze cele mai frumoase amintiri în fotografii cu adevărat reușite.

Aplicația preinstalată S Travel oferă asistență și informații în timpul călătoriilor, dar și recomandări pentru destinații viitoare și ghiduri.

Noul GALAXY S4 mini va fi disponibil în două culori, Alb (White Frost) și Negru (Black Mist), iar preţul în magazinele din România este de aproximativ 1.999 de lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ