Șerban Nicolae, executat în ședința PSD

| 10 mai, 09:14

Robert Cazanciuc preia conducerea Comisiei Juridice din Senat, înlocuindu-l pe Şerban Nicolae, au decis membrii CExN PSD, reuniţi în şedinţă, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

UPDATE Senatorul PSD Șerban Nicolae a spus miercuri, după ce a fost înlăturat de la mai multe funcții de conducere deținute în partid, că acest gest arată, de fapt, retragerea încrederii sale din formațiunea politică.

”A fost un cat de încredere din partea partidului. Nu mai există, nu e niciun fel de supărare. E un fel de retragere a încrederii, în general”, a spus senatorul PSD Șerban Nicolae, miercuri, după CEx-ul fomațiunii.

 

-----------

 

Membrii PSD, reuniţi miercuri în şedinţa Consiliului Naţional Executiv, au decis ca Mihai Fifor să preia şefia Grupului PSD din Senat, în timp ce Robert Cazanciuc va fi şeful Comisiei Juridice, au declarat surse politice pentru agenţia MEDIAFAX.

Mihai Fifor este preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi a fost luat în calcul pentru propunerea de premier, după alegerile din decembrie 2016.

Robert Cazanciuc a fost ministru al Justiţiei în Cabinetul Ponta.

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD s-a reunit, miercuri, la cererea liderului Liviu Dragnea, pentru a decide dacă şi în ce mod vor fi sancţionaţi senatorul Şerban Nicolae şi deputatul Nicolae Bacalbaşa, dar şi pentru a valida candidaturi la alegerile parţiale din 11 iunie.

 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit la şedinţă însoţit de senatorul PSD Mihai Fifor şi de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Dragnea le-a spus jurnaliştilor, înainte de a intra în sala de şedinţă, că îşi menţine declaraţiile anterioare potrivit cărora Şerban Nicolae trebuie sancţionat.

Şerban Nicolae a venit la şedinţa CExN, însă a evitat să facă declaraţii presei.

Dragnea a declarat public că este „nemulţumit” de modul în care Şerban Nicolae a gestionat lucrările Comisiei juridice din Senat în ceea ce priveşte Legea graţierii, în condiţiile în care acesta a propus, iar senatorii PSD din Comisie au votat, graţierea faptelor de corupţie, deşi atât el, cât şi premierul Grindeanu au avut declaraţii publice prin care s-au poziţionat împotriva acestei propuneri.

Surse din PSD au precizat că „nemulţumirea” lui Dragnea ar avea la bază faptul că Şerban Nicolae le-ar fi transmis senatorilor PSD din Comisia juridică informaţii greşite despre decizia politică a partidului.

Tag-uri: serban nicolae
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ