Șefa DSP București a demisionat după ce s-a aflat despre problemele românilor care se află în izolare

| 11 mar, 23:29

 

Șefa Direcției de Sănătate Publică București, Cristina Pelin, a demisionat din funcție.

 

 

Ministrul Sănătății, Victor Costache, i-a acceptat demisia.

Costache spunea în urmă cu câteva zile că este nemulțumit de activitatea DSP și că va trimite o echipă de control la instituție.
Această decizie vine după ce în urmă cu câteva zile s-a aflat că oameni care au nevoie de informații sau avize de la DSP s-au plâns că fie nu li se răspundea la telefon, fie erau pasați la alte instituții.
Un exemplu este cel al unui tânăr care s-a izolat după ce a intrat în contact cu o persoană venită din Italia și a sunat la DSP pentru a afla cum trebuie să procedeze. A fost nevoie de 17 apeluri pentru a i se răspunde în sfârșit, doar ca să fie apoi trimis la DSP Olt.
Pa pagina de Facebook a DSP, o altă persoană se plângea că se răspunde la telefon doar între orele 12-15.
Pelin declara pentru digi24.ro că au fost instalate linii telefonice suplimentare pentru a face față numărului mare de apeluri.
„Se răspunde de dimineaţă, de la ora 8, până la patru şi jumătate după-amiaza. Acuma, să nu-şi imagineze careva că o să răspundă şi noaptea. Dar noaptea avem linia de gardă, unde e cineva permanent şi ne anunţă dacă e vreun eveniment”, spunea şefa DSP Bucureşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ