ELENA UDREA, atac la KLAUS IOHANNIS: De ce nu i-a cerut demisia?

| 23 dec, 2014

Liderul Partidului Mișcarea Populară (PMP) a lansat un atac la adresa noului președinte Klaus Iohannis, pe care îl acuză că ignoră milioanele de români care au votat anti-Ponta.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Udrea citează o declarație mai veche a premierului Victor Ponta, în care acesta spunea că își va da demisia dacă i-o cere Klaus Iohannis.

„Întrebarea firească este: cum rămâne cu aşteptările milioanelor de oameni care au votat împotriva lui Victor Ponta la alegerile din 16 noiembrie? De ce nu i-a cerut Klaus Iohannis demisia?”, a scris Udrea.

Președintele Iohannis a avut în cursul zilei de luni o întrevedere cu premierul Ponta la Palatul Cotroceni.

După întâlnire, premierul a scris pe Twitter că prima consultare cu președintele a fost „extrem de utilă, serioasă și eficientă”, adăugând că „lucrurile intră pe făgașul normal”.

Fostul președinte Traian Băsescu va avea un birou în sediul central PMP, însă nu se știe dacă va deveni membru al acestui partid, a spus anterior Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 12:16
basescu,amantul chior
2 picioare si 1 creieras
bre,tarancuta di ples-coi !!!,cate clase elementare ai ? ai 3 clase.
ti-am vazut foaia matricola trimisa de soferul de taicatu,alcolic.
dute si matura strazile din hong kang
26 dec, 2014
Pavel
esti blondă !
Greu de crezut dar prostia merge până la capăt! Să fie deviza PMP sau a femeilor din politică dar și a PNL-ului? Populatia nu a votat contra lui Ponta ci în sprijinul lui Iohanis ca președinte ; ce este greu de înțeles?! Nu s-a votat împotriva premierului , ci pt. președinte. Frica este mare în zona opoziției, mai ales dacă cresc salariile și pensiile, populației i se rupe de politică și de sfaturile Elenei Udrea pe care ar trebui vezi doamne să fie folosite de Iohanis ! Nu vezi duduie că nu prea te mai bagă nimeni în seamă, sau mai știi că dacă strigi cu toată puterea ”jos Ponta” vei fi uitată de DNA..stai ușor, vine și rândul tău !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ