Elena Udrea: Gabriela Firea a depus plângere în calitate de soţie. Inventează

| 16 apr, 2014

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seara, ca, in cazul Gabrielei Firea, "lucrurile stau simplu" si ca "ar trebui sa ne intoarcem la fapte" pentru a le intelege asa cum trebuie.

"Gabriela Firea face parte dintr-o comisie in care a intrat de bunavoie si incearca acum sa tina un scandal aprins in conditiile in care pe fond nu exista nicio acuzatie reala", a explicat Elena Udrea la B1 TV.

In plus, a tinut sa remarce aceasta, plangerea penala a fost depusa in calitate de sotie a primarului din Voluntari si nu de senator. "Doamna Firea a depus plangerea in calitate de sotie a primarului de Voluntari. Bine ca n-a depus plangere pe motiv de santaj. Dupa ce a aparut ieri stirea ca a fost amendata pentru santaj, ar fi fost culmea sa vorbeasca de funie in casa spanzuratului", a declarat Elena Udrea.

Deputatul mai afirma ca Gabriela Firea "face parte dintr-o comisie care in fiecare saptamana inventeaza acuzatii" si ca ea insasi "inventeaza". Intrebata daca Gabriela Firea are de ce sa se teama, Elena Udrea a replicat: "Daca nu are niciun motiv, nu are de ce sa se simta amenintata".

In contextul disputei dintre Gabriela Fireasi Traian Basescu, deputatul tine sa remarce ca senatorul "vorbeste de iertare. As intreba-o, cati ani de zile a fost in slujba lui Voiculescu, onoarea presedintelui cine sa o apere in fata atacurilor din partea lui Voiculescu, cei care au lucrat pentru el sau, mai nou, pentru Victor Ponta?".

In ceea ce-l priveste pe Victor Ponta, deputatul a tinut sa explice si de ce a "fugit" acesta la Ministerul Apararii: "Ii era frica ca este ascultat legal, asa cum a fost ascultat Duicu. De teama aceasta Ponta fuge la Ministerul Apararii. Semnalul este foarte prost". "Ce i se poate intampla daca nu are nimic de ascuns?", a intrebat Elena Udrea, oferind singura un posibil raspuns, in viziunea sa: "sau ii e teama de ce se intampla in birourile dansului?".

Decizia premierului este, in opinia Elenei Udrea, si un semnal fata de "baroni, de care Victor Ponta nu se dezice, pe care ii sprijina". Elena Udrea e de parere ca premierul nu face decat sa-i tina la distanta o perioada, pana pleaca regimul lui Basescu.

Tag-uri: basescu, Firea, Pandele, udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 apr, 2014
Fenny
Domnul Pandele isi inchipuie ca se mai poate tacea. Dupa ce au fost tinuti sub masa 25 ani devenind vulnerabili, soarta lor e la discretia smekerilor. Normal ca pentru smekeri e cel mai convenabil sa propuna un armistitiu - si mie mi-ar conveni sa am pace cand detin 90%. Ssst, oamenii pacii se gandesc. La binele nostru...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ