Elena Udrea nu ne-a slăbit destul

Supărăciosul și efemerul premier MRU s-a plâns pe la Timișoara că este singurul din opoziție care umblă prin țară și ia pulsul națiunii.

Probabil în dorința de a demonstra contrariul, Elena Udrea a încercat să se joace și ea cu pulsul națiunii, direct de pe plaja litoralului nostru. Și uite așa, românii care n-au prea mai pupat vacanțe pe când domnea blonda peste turism și tătuca de la Cotroceni peste națiune, s-au procopsit deopotrivă cu declarații politice făcute cu mâna în șold și cu luări de poziție la slip și sutien.

 

Elena Udrea a profitat deopotrivă de vacanța și vremea frumoasă și de curioșii strânși în jur ca la horă pentru a arăta națiunii tot ce mai are domnia sa de oferit. Cât de relevant din punct de vedere politic va fi faptul că Elena Udrea a slăbit zece kilograme și încă se mai consideră o atracție, rămâne de văzut la urne. România nu duce lipsă de femei frumoase, ba chiar dimpotrivă. Dar să-i facem pe plac și să ne prefacem măcar că-i luăm în considerare pretențiile de primă divă a țării. Din păcate concurența în domeniu e cruntă, chiar și în dreapta eșichierului politic putem spune și mulți ar putea să strâmbe din nas la oferta cam ațoasă și în continuare prea grasă care abia dacă mai merge pe timpul verii.

Elena Udrea este relevantă la Năvodari precum președintele care, în lipsa ocaziilor de șampanie din capitală, se mulțumește și cu o berică amărâtă la Ungheni. Nu ar strica din acest punct de vedere ca doamna Udrea să mai dea o raită, de preferat îmbrăcată, pe la Mamaia sau, de ce nu, în Vamă. Ar fi instructiv și ne-ar scuti pesemne pe viitor de expunerea în public a obsesiilor domniei sale legate de greutatea corporală.

 

Cu tot efortul declamativ al blondei de pe plajă, electoratul român nu a suferit mutații substanțiale. Noi, cei 7,4 milioane de cetățeni revoltați suntem în continuare relevanți și nu suntem interesați dacă Udrea reușit să slăbească sau nu ci vrem să aflăm mai degrabă când o să ne slăbească. Dacă tot insistă ca greutatea domniei sale să capete relevanță politică, să comunice cetățenilor cât are acum, astfel încât cei pentru care domnia sa este o povară să poată estima cât mai au de suportat în ritmul a 10 kilograme pierdute pe sezon. Nu suntem interesați de farmecele și conservarea siluetei sale, că nu a fost prezentatoare TV ci ministru, și din acest punct de vedere putem să cădem de acord cu toții că a fost foarte slabă încă de la început. Nu ne interesează povești cu digul de la Năvodari ci vrem să știm când va ceda digul care împiedică dosarele guvernării portocalii să ajungă în instanță.

 

Dar, dacă tot s-a urcat pe podium, răsfirând urbi et orbi pe Facebook pozele care au eșuat jenant în jurnalele de știri, îi acordăm și noi o notă de 7, cu indulgență. Recomandarea juriului pe viitor este să schimbe modelul de costum de baie, să evite expunerea publică și să încerce să înțeleagă că ștampila românului nu poate s-o cotească spre dreapta atâta timp cât nu poate plăti la casă cu pozele foștilor guvernanți în bikini. Nici măcar dacă sunt cu autograf...

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 aug, 2013
Ferenczy Stefan
:))
Ești mult pe lângă subiect. Alegerile trecute nu aveau cum să măsoare altceva în afară de proporțiile în care electoratul preferă o formațiune sau alta. Ori referendumul i-a reunit la urne și pe aceia care nu au în momentul de față o opțiune clară pentru un partid, o alianță sau alta. Asta a și făce ca rezultatul referendumului să fie remarcabil: s-au mobilizat la vot și aceia care nu sunt (sau nu mai sunt) convinși de oferta partidelor. Dar chiar mă miră că nu te-ai gândit la asta, tu o persoană care are pretenția să emită comentarii la comentariu politic. Glumesc, nu am nicio pretenție de la capacitatea ta de înțelegere și asimilare. Știu că postezi obsesiv-compulsiv, indiferent de subiect și de adevăr. Ești în stare să afirmi orice, cu condiția să mă contrazici pe mine. Să-ți fi e de bine. Văd că ești în companie sellectă și reușeti să-ți faci prieteni la fe de dedicați precum ești și tu...
04 aug, 2013
cantautor
ideea este ca de fapt esti fudul,ti se pare ca esti detinatorul adevarului absolut...
in fond esti platit sa scrii ceva,o faci cu abnegatie,eu citesc,analizez si imi exprim parerea...
mi se cam falfaie de referendumul vostru esuat...
imi pare rau de banii cheltuiti degeaba...
suntem in 2013,avem un nou guvern cu 70%,pus sa faca treaba..
asta este subiectul...
nu traiesc in trecut,cum traiti voi...
nu-mi esti simpatic,fii linistit,imi placea doar cum folosesti limba romana,atat si nimic mai mult...
nu-mi plac mojiciile...
si nici mojicii...
PS-vad ca ai un vis secret,te visezi intr-un juriu la concursuri de frumusete...posibil realizabil,in catacombe...
04 aug, 2013
Ferenczy Stefan
:))
În articolele mele, adevărul e al meu :P Hai, nu te bășica, nu face să periclităm pentru o blondă trecută ceea ce se anunța ca debutul unei prietenii frumoase. Fata vorbește mult și pe lângă subiect și nici nu-i pasă că se contrazice chiar cu marinarul ei preferat, că până și ăla s-a văzut nevoit să admită că țara e pe trend crescător de când a venit USL. De Financial Times ce să mai spun? Elena nu citește decât reviste de modă.
04 aug, 2013
cantautor
astazi nu mai pot posta...plec la o petrecere
ne-auzim dupa urmatorul articol...
mi-a placut aluzia cu prietenii dedicati...
daca din astia pun stampila,si carmesc Romania,spre dreapta sau spre stanga,sunt linistit...
suntem pe maini bune...
ore placute,pentru putinul timp liber ramas...maine incepi o noua saptamana de lucru...
04 aug, 2013
cantautor
Ultimul barometru de masurare a nemultumirii celor 7,4 mil cetateni,alegerile din toamna trecuta,arata ca ati ramas intre 4-5 mil....
Atunci au fost de fapt,alegeri...
Inteleg frustrarea,dar asta este evidenta.Mai vedem si la anul.
Scriem cumva la comanda despre Udrea,ca sa acoperim scandalul Cretu,sau din frustrare...?(vulpea care nu ajunge la struguri..)
In fond,cine decide politica editoriala a posturilor TV?
In niciu-un caz noi telespectatorii si nici Udrea.
Remarc urmatorul lucru:faptul ca o persoana este in continuare atacata ,arata ca cert,mai are potential politic...
04 aug, 2013
ala de care a zis mata sa fugi
Taci cioara
Auzi ba guristule. Treba ta la cine ai bucurii. Tot un lache esti asa ca tireazate in kkt de aici si canta la alta masa cu umflata ta. Nise face sila cand te vedem cu baromteru ala de nas in fundu ala mare de politiciana lu peste

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ