Emanuel Ungureanu (USR): Realitatea este că jumătate din PNL seamănă foarte bine cu PSD

| 30 iun, 13:41

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Bistrița, că "jumătate din PNL seamănă foarte bine cu PSD" și că acesta ar fi unul dintre motivele pentru care opoziția nu este mai unită.

"Realitatea este că jumătate din PNL, din păcate, seamănă foarte bine cu PSD. Este foarte complicat să găsești soluții de coabitare cu cineva care a funcționat în USL. (...) În Comisia de sănătate, ne-a luat șase luni ca să putem să le explicăm colegilor din PNL că sunt în opoziție față de PSD. Ceea ce pare atât de limpede, din perspectiva unui om care se uită la dezastrul din zona de dreapta, este un pic mai complicat când este vorba de niște orgolii gonflate și un anumit aer de superioritate pe care uneori îl manifestă PNL față de noi. Acest lucru s-a mai atenuat în timp, probabil din cauza acestei tendințe extrem de bune, autodistructive a PSD", a spus Ungureanu.

Întrebat dacă speră la o schimbare a relațiilor politice între liberali și USR, odată cu alegerea lui Ludovic Orban în fruntea PNL, deputatul Ungureanu a spus că sunt create premise în acest sens.

"Cred că acum se și creează premisele unui dialog, însă relațiile subterane de afaceri nu sunt ușor de dat la o parte. Să știți că oamenii care au distrus România timp de 27 ani au distrus-o pentru că au știut să tacă la timpul potrivit, pentru că au avut de ce să tacă în mod complice", a mai spus parlamentarul USR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ