Emil Hurezeanu, aviz favorabil în comisiile reunite de politică externă pentru postul de ambasador în Germania

| 19 mai, 13:12

Emil Hurezeanu a primit marți aviz favorabil din partea Comisiilor pentru politică externă ale Camerei Deputaților și Senatului pentru postul de ambasador al României în Germania, primind 19 voturi pentru și unul împotrivă, scrie Agerpres.

În cadrul audierilor, Hurezeanu a vorbit despre rolul comunității românești din Germania, specificând că acesta ar putea fi mult îmbunătățit.


"Nu poate fi vorba de o invazie a românilor în această țară în contextul procentului important de oameni angajați și cu studii", a spus Hurezeanu.

Pe de altă parte, el a mai spus că există un deficit de încredere la nivel societal în Germania, care se manifestă în presă, în contextul în care vizite ale politicienilor români nu au ecoul bine meritat.

De asemenea, el a susținut că există un deficit de încredere la nivel societal în Germania, care se manifestă în presă, în contextul în care vizite ale politicienilor români nu au ecoul bine meritat.

Citeşte şi: George Maior a fost avizat favorabil de Parlament pentru postul de ambasador în SUA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ