Este pentru PRIMA OARĂ în politica românească: Divorţul preşedintelui Klaus Iohannis, CERUT de un partid

| 27 aug, 18:10

Partidul Ecologist Român a solicitat, in mod oficial, divortul presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Oficialii partidului verzilor sunt infuriati ca prima doamna a cerut defrisarea celor 42 de arbori de la resedinta din Neptun.

Oficialii Partidului Ecologist Roman au adresat aceasta solictare publica prin intermediul unui comunicat de presa publicat pe situl partidului. Cererea este inedita, pentru ca pana acum, nici un politician nu a sfatuit pe cineva, nici macar in confruntarile din campania electorala, sa se desparta de partenera de viata. Oficialii partidului verzilor sunt indignati ca Prima Doamna a cerut taierea a 42 de arbori din gradina resedintei prezidentiale din statiunea Neptun, deranjata fiind de insectele de sezon care sunt atrase de verdeata.

Ca in familia prezidentiala canta gaina, s-a prins toata lumea inca din campania electorala.
Capriciile Primei Doamne pot fi tolerate de sot, dar nu trebuie sa afecteze un popor intreg. Mai ales poporul roman, in istoria caruia a existat un precedent de trista amintire. Pe langa celelalte extravagante prin care s-a remarcat doamna Carmen Iohannis, cea mai recenta actiune relatata de presa le intrece pe toate.
Potrivit informatiilor care circula in mass-media, la cererea expresa a Primei Doamne au fost pusi la pamant 42 de arbori din gradina vilei de protocol de la Neptun. Motivul este unul halucinant: consoarta presedintelui nu suporta insectele de sezon, care roiau in mod firesc in arborii cu pricina. Cum presedintele nu misca in fata doamnei sale, nesabuita cerere a fost indeplinita si cei 42 de copaci au fost rasi de pe fata pamantului."

CITEŞTE ŞI Carmen Iohannis, mai RĂU ca Ceauşeasca: Ce i-a ORDONAT Prima Doamnă preşedintelui fără nicio remuşcare

Ecologistii au amintit si povestea aspectului vestimentar al Primei Doamne, intens discutata acum ceva vreme

"Daca domnul Klaus Iohannis, pe langa cei sapte designeri vestimentari, ar fi adus la Cotroceni si un consilier pe probleme de mediu, poate ca actuala Prima Doamna ar fi inteles cat de important este sa protejezi mediul, deci sa sadesti arbori, nu sa pui drujba pe ei.
Iar daca presedintele Iohannis a inteles inaintea sotiei sale, ca in fisa sa de post intra si protectia mediului, exista un mod de protest extrem, dar eficient: seful statului sa divorteze, daca altfel nu este in stare sa iasa de sub papacul sotiei!"
se arata in comunicatul PER.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

51 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 noi, 19:03
Claudia
CASTIGURI GARANTATE
PENTRU TOATE LOCALITATILE!! BANI DIN PRIMA LUNA!! 100-285 de EURO LUNAR! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
04 oct, 00:10
Petre
Mare ticalosie !
Mare ticalosie a "verzilor" ! Dupa extragerea cu viclenie a prof.dr. George Maiorescu din functia de Presedinte al Partidului Miscarea Ecologista din Romania - MER, prin ademenirea sa cu un post de ambasador in Portugalia, unde, de fapt nu a ajuns niciodata ca ambassador, cu toate ca ministerul de externe portughez, confirmase acceptul. In luna iunie 1993, am demisionat din MER, scarbit de noua atmosfera in MER, partid care in timpul guvernarii Stolojan a avut un ministru al mediului, cu un subsecretar de stat, si un secretar de stat la min. invatamantului, precum si 24 deputati si senatori in parlamentul Romaniei, deci un grup parlamentar. Pot sa confim acum, ca, PNL, sub conducerea lui Radu Campeanu, s-a comportat, dupa 1990 ca un fidel al FSN si prieten al lui Ion Iliescu, o dovada clara fiind retragerea intempestiva de la manifestatia din 28 ian. 1990 din piata Victoriei, lasand locul manifestantilor FSN in frunte cu Ion Iliescu, care a declarat apoi, ca in discutiile care s-au purtat in Palatul Victoria, numai, cu Cornel Coposu, din partea opozitiei, Iliescu a declarat public, mai tarziu ca refuza sa dicute cu "o sula in coasta" ! Apoi a urmat, iesirea la comanda lui Ion Iliescu din Conventia Democratica atat a PNL cat si a MER. In prealabil au navalit in MER, valuri de ofiteri de securitate si fosti activisti ai sectiei de propaganda al CC al PCR, al carui secretar a fost Ion Iliescu. A aparut atunci si propunerea ca deviza MER. " Un om curat intr-o tara curata" sa fie inlocuita cu deviza: "Suntem verzi pe dinafara, dar rosii pe dinauntru" - evident in sens peiorativ, dar si tragic. Asta m-a determinat sa demisionez ulterior din MER de pe pozitia de Vicepresedinte. Deci nu ma surprinde atacul murdar la Presedintele Iohannis, a continuatorilor celor care au "inrosit" si mai trziu au dus la disparitia MER din viata politica a Romaniei. Eu aici presimt ca este o mana PSD-ist - bolsevica, ghidata de cele mai retrograde forte di PSD, care vor avea
02 oct, 10:05
pupaza
despre panarame
la moaca ei de handicapata , la ce te poti astepta.
26 sep, 00:20
patricia
oferta de lucru
Oferta de lucru la domiciliu!
Avem nevoie de operatori online pentru postare de anunturi. Conditii minime: acces la internet, disponibilitate 3 h/zi, telefon mobil. Dorim sa colaboram cu persoane serioase, dedicate si perseverente intr-un proiect unic la nivel national. Asiguram in schimb profesionalism si performanta, iar castigurile ajung la 300 euro lunar. Solicita mai multe detalii la adresa: [email protected]
Anunt valabil pentru toate localitatile din tara.
25 sep, 17:52
Iancu Lubita
Mai terminati fratilor cu aceasta babatie de Prima Doamna!! unde scrie in Constitutie asa ceva??ce suntem in America??iar pentru ce a facut a fost trasa la raspundere,bineinteles ca nu!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ