Etapa 14: FCSB și CFR continuă cursa de recuperare față de Farul, liderul din SuperLiga

| 14 oct, 16:19

Farul este echipa de bătut în acest moment în SuperLiga: Formația antrenată de Gheorghe Hagi a obținut 30 de puncte în primele 13 etape și este singura echipă din campionat care a suferit o singură înfrângere în acest sezon. Constănțenii au deja un avans de 8 puncte față de campioana en-titre, CFR Cluj, respectiv 16 puncte față de FCSB, însă aceste două formații au disputat cu două meciuri mai puțin în actuala campanie.

FCSB urmează să primească duminică vizita UTA-ei Arad, o formație care nu traversează o formă deloc bună, iar gazdele au primit o cotă de doar 1.55 pentru victorie, conform cotelor agregate de Cote-Pariuri.

CFR Cluj se va duela luni cu Sepsi Sf. Gheorghe, echipă care a obținut 3 victorii în ultimele 4 etape. Deși vor avea o zi de odihnă în pus față roș-albaștrii, în condițiile în care ambele cluburi participă în UEFA Europa League, ceferiștii au o cotă de 2.10 la victorie.

Meciul FCSB-ului ar putea fi însă mai dificil decât o arată cotele. Roș-albaștrii vor avea un minus de prospețime, din cauza partidei cu Silkeborg, lucru care ar putea cântări enorm în economia jocului. Atmosfera la echipă este una pozitivă, iar finanțatorul Gigi Becali speră ca FCSB să ajungă pe podium până la finalul sezonului normal.

În precedenta rundă, elevii lui Ilie Poenaru au jucat de la egal la egal cu CFR Cluj și au obținut un rezultat onorabil, în condițiile în care au evoluat cu un om în minus din minutul 74.

„Cred că am jucat de la egal la egal, chiar dacă și ei au avut în prima repriză câteva ocazii. Să ai cu CFR undeva la 12 corner, să înscrii și să ai și ocazii periculoase, eu cred că este bine. Este un punct de moral și de încredere.

Dacă avem aceeași constanță ca în meciul de astăzi și rămânem modești și muncim este clar că vom putea pune probleme mari și să fim mai sus decât suntem acum,” a declarat Poenaru la finalul partide cu CFR Cluj, încheiate cu scorul de 1-1.

CFR Cluj a câștiga 4 dintre ultimele 5 meciuri din Liga 1 și pare să fie pe val. Cu toate acestea, Dan Petrescu nu se va putea baza în acest meci pe veteranul Ciprian Deac, care s-a accidentat la gleznă în a doua repriză a meciului cu UTA Arad.

Deși are un antrenor italian, Sepsi are al doilea cel mai bun atac din SuperLiga și este a doua cea mai bună echipă în deplasare, Farul fiind singura echipă cu rezultate mai bune. Formația antrenată de Cristiano Bergodi a pierdut un singur meci în deplasare în actuala campanie și pare capabilă să învingă orice adversar.

Dacă în runda precedentă au fost învinși de liderul campionatului, în etapa a 12-a, Rondon și colegii săi au reușit o remontada, după ce fuseseră conduși la pauză. Atmosfera de la echipă este una pozitivă, iar clubul are al 5-lea cel mai valoros lot din SuperLiga, așa că suporterii au toate motivele să spere la un rezultat pozitiv și în partida din Gruia.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 ian, 15:40
VashReabs
doxycycline face rash
doxycycline treat std How do you then make second generation drugs to now make women who are not responding to the first generation of medicines, now respond to a second generation, etc

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ