Eugen Nicolaescu: Unităţile sanitare vor putea angaja personal după rectificarea bugetară

| 04 iun, 2013

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat marţi că, după rectificarea bugetară, în funcţie de resursele pe care le vor avea, unităţile sanitare vor putea angaja personal medical potrivit necesităţilor şi a afirmat că deficitul de personal în sistem s-ar situa între 5 şi 8%.

Referitor la managerii de spitale, ministrul a spus, într-o declaraţie la Palatul Parlamentului, că din această vară va începe un audit în toate unităţile sanitare, iar rezultatele vor fi date publicităţii. 

Referindu-se la Institutul Inimii de la Târgu Mureş, Eugen Nicolăescu a amintit că proiectul de Hotărâre de Guvern privind acest institut este postat pe site-ul ministerului, urmând ca după 10 zile, aşa cum prevede legea, să fie supus atenţiei Guvernului. El a mai explicat că pentru Institutul Oncologic de la Iaşi s-a aprobat angajarea de personal întrucât acesta este o unitate nouă care nu deţinea personalul necesar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ