Eugen Teodorovici susţine ideea legalizării cannabisului

| 21 mar, 21:53

Eugen Teodorovici susține legalizarea cannabisului. Ministrul Finanțelor a declarat, miercuri, că utilizarea drogului uşor în scopuri medicinale este o practică europeană, dar nu a exclus nici ideea legalizării folosirii în scopuri recreative.

„Categoric, este medical un argument care justifică o astfel de procedură de legalizare şi de utilizare în scopuri medicinale a canabisului. Dacă ieri a fost la Ministerul Sănătăţii comisia de profil, înseamnă că asta este direcţia în care se merge. E deja o practică europeană şi justificarea o are, medicinal vorbind. Fiind în fază terminală pacienţii, probabil că este o cale de a diminua din suferinţele pe care aceştia le au”, a declarat Teodorovici.

Ministrul Finanţelor nu exclude nici ideea legalizării consumului plantei în scopuri recreative.


Europarlamentarii au adoptat în 14 februarie, la Strasbourg, o rezoluţie privind utilizarea canabisului în scopuri medicale. Ei au făcut și un apel la statele membre ale Uniunii să profite de potenţialul acestor tipuri de medicamente.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ