Eugen Tomac: Elena Udrea rămâne membru PDL

| 23 iul, 2013

Preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a punctat, marţi, în conferinţa de presă prin care s-a anunţat înregistrarea formaţiunii, că, potrivit declaraţiilor publice pe care le-a făcut deputatul Elena Udrea, aceasta rămâne membru al PDL.

Tomac a fost întrebat dacă o vede pe Udrea alături în PMP şi chiar viitor preşedinte al formaţiunii.

'Doamna Udrea este deputat în Partidul Democrat Liberal, din câte ştiu eu. Deocamdată, din câte am observat, din declaraţiile publice pe care le-a făcut domnia sa, rămâne membru PDL. Deci, m-aş limita la a vă răspunde acest lucru. Repet, obiectivul nostru este să construim acest partid, să le demonstrăm românilor că există alternativă reală la haosul care există astăzi în ţară', a susţinut preşedintele interimar al PMP.

El a completat că Fundaţia Mişcarea Populară este cea care a pregătit lansarea partidului.

'Vreau să vă spun foarte clar. Doamna Udrea nu a avut niciun rol în pregătirea statutului, în pregătirea programului viitorului partid, în pregătirea listei cu membrii grupului de iniţiativă naţional. Nimeni nu a mandatat-o să facă un anunţ pe care oricum l-a făcut cu anumite dubii, cu anumite rezerve, nefiind sigură. Cu siguranţă noi am ştiut de mai multe zile cine sunt cei care fac parte din grupul de iniţiativă, care va fi ziua în care lansăm partidul şi toate celelalte lucruri. Din interior lucrurile au stat bine. Nimeni nu a trecut dincolo de ceea ce am discutat. Probabil, doamna Udrea a avut o oglindă fermecată în care a întrebat: oglindă, oglinjoară care e cel mai frumos partid de dreapta din ţară? Şi cum i s-a spus că nu e PDL, a anunţat că a apărut un alt partid care probabil va fi cel mai important partid de centru-dreapta din România', a declarat preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat luni că din câte ştie marţi se va produce înregistrarea la tribunal a Partidului Mişcarea Populară şi că, din câte a înţeles, preşedintele interimar al formaţiunii va fi Eugen Tomac.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ