Eugen Tomac (PMP): Lucrăm intens la un sondaj extrem de important pe care îl vom prezenta pe 10 iunie

| 18 dec, 20:07

Liderul PMP Eugen Tomac a anunţat, luni, că partidele din cadrul Alianţei Dreapta Unită lucrează intens la un sondaj extrem de important pe care îl vor prezenta pe 10 iunie. La rândul lui, Cătălin Drulă, liderul USR, a precizat că candidatul Alianţei Dreapta Unită la prezidenţiale va fi stabilit în mod democratic.

 

”Lucrăm intens la un sondaj extrem de important pe care îl vom prezenta pe 10 iunie. Acela este cel mai important sondaj, sunt convins acolo veţi avea poza corectă care ne-a îndemnat să facem acest pas important, astăzi”, a spus Eugen Tomac.
Cătălin Drulă a precizat că Alianţa Dreapta Unită va intra în toate rundele de alegeri pentru a oferi o alternativă reală, de care România are nevoie.
Despre candidatul alianţei la prezidenţiale, Drulă a spus că acesta va fi desemnat ”în mod democratic”.
”În mod democratic vom stabili acest candidat, adică aşa cum se face într-o coaliţie, folosind toate instrumentele pe care le menţionaţi şi pe baza discuţiilor între partide. Nu am ajuns încă acolo, este prematur, ne axăm foarte mult în acest moment pe pe structurarea campaniei pentru europarlamentare pentru că este cea pe care o avem prima în faţă, calendaristic şi este momentul când va fi aparent că toate acestea aşa-zise sondaje de casă nu au bază reală în felul cum simte societatea”, a subliniat Drulă.
El a precizat că ”în 10 iunie se vom uita la nişte cifre reale de voturi, nu la sondaje”. ”Intrăm în toate rundele de alegeri pentru a oferi o alternativă reală, de care România are nevoie. Nu suntem la casele de pariuri care îi sunt atît de dragi domnului Ciolacu, pentru că le susţine, să punem cote. Nu am luat încă această decizie ( privind candidatul la alegerile prezidenţiale), ne luptăm să câştigăm alegerile prezidenţiale pentru că România trebuie în sfârşit să fie condusă de un om căruia să îi pese de această ţară, care să fie patriot cu adevărat şi care să creadă în principiile liberale, de reformă”, a spus Drulă.
Ludovic Orban a spus că Alianţa efectuează cercetări sociologice pe care nu le dau publicităţii.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ