Eurolines se extine cu TUI TravelCenter în Republica Moldova

| 20 sep, 2013

Touring Europabus, membră a Grupului Eurolines, inaugurează prima agenție TUI TravelCenter din Republica Moldova, la Chișinău, la doi ani de la lansarea brandului TUI TravelCenter în Romania.

Compania a investit în deschiderea reprezentanței aproximativ 50.000 euro, sumă ce include și actiunile de promovare până la sfârșitul anului 2013.  Biroul de vânzări TUI TravelCenter din Chișinău se alatura retelei de 77 de agentii ale TUI TravelCenter prin Eurolines existente in acest moment in Romania. Pentru anul 2014, investitia initiala va continua, astfel incat aproximativ 30.000 euro vor fi alocati pentru pregatirea profesionala a consultantilor si pentru promovare.

Deschiderea agentiei TUI TravelCenter din Republica Moldova este rezultatul unui parteneriat intre Touring Europabus SRL (care detine 51% din pachetul de actiuni) si Holiday Service SRL (42% din actiuni), restul de actiuni apartinand Directorului General al TUI TravelCenter Chisinau.

O cota importanta din totalitatea ofertelor turistice din agentia TUI TravelCenter din Chisinau va fi reprezentata de produsele World of TUI. De asemenea, agentia va comercializa si produsele turistice ale altor mari tour-operatori germani (Dertour, Meier’s, FTI, Neckermann, ITS), ale celor mai importanti tour-operatori romani, precum si bilete de avion si de autocar.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ