Europarlamentarii PSD au dezvelit bustul lui Titulescu la Parlamentul European

| 03 dec, 2013

Europarlamentarii PSD au amplasat şi dezvelit marţi, la sediul Parlamentului European, un bust al lui Nicolae Titulescu.

Sculptura în bronz va rămâne permanent la Bruxelles, aparţine artistului Doru Drăguşin şi a fost donată delegaţiei PSD din Parlamentul European de Adrian Năstase, preşedintele Fundaţiei Nicolae Titulescu. 

''Este un eveniment foarte important pentru că de-a lungul timpului cei din PDL, Monica Macovei, Cristian Preda şi toţi ceilalţi au făcut foarte mult rău României, imaginea României în Parlamentul European a fost foarte, foarte afectată de minciunile spuse şi în plen şi de scrisorile trimise colegilor. Aveam nevoie de o campanie de promovare a ceea ce înseamnă România europeană şi această campanie nu putea să înceapă altfel decât cu Nicolae Titulescu, un diplomat de excepţie al Europei, nu numai al României', a spus europarlamentarul PSD Cătălin Ivan la dezvelirea bustului.

El a adăugat că Nicolae Titulescu este prima personalitate din România care are un bust în Parlamentul European iar astfel de acţiuni de promovare a imaginii ţării noastre vor mai fi organizate.

La dezvelirea bustului au participat mai mulţi europarlamentari PSD dar şi Adrian Năstase şi fiul său, Andrei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ