Eva Longoria lansează un nou studio de producţie, care este finanţat de grupul Banijay

| 17 oct, 19:30

"Creatorii sunt cei care fac industria noastră să funcţioneze", a declarat actriţa Eva Longoria luni, la evenimentul MIPCOM organizat la Cannes, unde vedeta americană a anunţat lansarea unui nou studio de producţie, finanţat de grupul Banijay şi conceput pentru a deveni un incubator de talente, informează AFP.

 

Noua companie, Hyphenate Media Group, a fost creată împreună cu Cris Abrego, preşedintele grupului Banijay pentru Statele Unite şi America Latină. Cuvântul "hyphenate" ("liniuţă de unire", în limba engleză) face trimitere la porecla dată artiştilor cu mai multe faţete artistice, aşa cum este şi Eva Longoria, actriţă, producătoare şi regizoare.
"Mereu am fost curioasă şi interesată de ideea de a mă afla în spatele camerei de filmat", a declarat Eva Longoria, una dintre protagonistele serialului TV "Desperate Housewives", care a regizat de curând primul ei film, "Flamin'Hot", lansat în acest an pe platforma Disney+. Ea avea deja propria companie de producţie, UnbeliEVAble Entertainment, lansată în 2005 şi absorbită de acum de Hyphenate Media Group.
"Dar dacă vrei să faci mai mult, asta nu funcţionează la Hollywood, pentru că este o industrie care vrea cu adevărat să rămâi pe culoarul tău (...), mai ales dacă eşti o persoană de culoare sau o femeie", a adăugat ea, deplângând totodată faptul că mulţi creatori talentaţi sunt "sufocaţi de sistem".
"Prin intermediul Hyphenate, noi vrem să oferim un model alternativ, cu o abordare modernă pentru a crea conţinuturi vizionare, cu un puternic impact cultural. Nu vom crea doar super-conţinuturi, ci vom crea şi infrastructura care permite cultivarea lor şi acesta este lucrul care lipseşte la Hollywood", a insistat vedeta americană.
Grupul Banijay, lider mondial în producţia independentă de programe audiovizuale, a precizat într-un comunicat că Hyphenate Media Group va avea misiunea de a investi în companii media şi de a produce conţinuturi originale în Statele Unite, însă nu şi-a precizat participaţia financiară în acest proiect.
"Este o primă investiţie strategică cheie pentru noi pe piaţa americană a producţiilor realizate pe baza unui scenariu (seriale TV - n.red.), pe care încercam să o integrăm de ceva vreme", a declarat CEO-ul Banijay, Marco Bassetti, citat în acelaşi comunicat.
Hyphenate Media Group deţine deja catalogul precedentei companii de producţie a actriţei Eva Longoria, inclusiv noul său serial "Land of Women", care urmează să fie lansat pe platforma de streaming Apple TV+ în 2024.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ