Exclusiv RTV.net: Victor Becali: Gigi nu vrea ca familia lui să rămână cu imaginea penitenciarului

| 21 mai, 2013

Victor Becali a declarat marţi, la România TV, că familia sa a trecut şi prin momente mai grele decât încarcerarea omului de afaceri. De asemenea, Victor Becali consideră că Gigi Becali nu-şi doreşte ca familia să viziteze în puşcărie pentru că nu vrea ca "fetele să aibă imaginea penitenciarului".

Victor Becali a povestit că Gigi Becali se aştepta să fie achitat, iar la auzul sentinţei toate rudele sale s-au adunat la el acasă.

"Nu credeam că va fi condamnat. Am vorbit ieri dimineață cu el. El era convins că va fi achitat, era foarte încrezător. După sentință, eu am vorbit cu el și mi-a spus că vine spre casă. Acasă erau toate rudele. Fetele plângeau, soția lui, mama lui. Curtea era aproape plină, a fost un gest spontan", a declarat Victor Becali, la România TV.

Victor Becali a povestit şi cum familia omului de afaceri, originară din Albania, a fost deportată în Bărăgan.

"Mătușa mea, mama mea, rudele noastre au trecute prin multe. Au fost deportați. Au fost lăsați în mijlocul unui lan de grâu, au oprit trenul și acolo au făcut niște bordeie. Femei gravide au născut în astfel de situații. Mamele noastre sunt femei foarte puternice. Mama mea trece de la o stare de spirit la alta foarte repede. Este mai puternică decât mine. S-au întâmplat și lucruri și mai rele. Am văzut-o pe mama lui Gigi și astăzi. Ea trebuie să pară puternică și în fața nepoatelor, în fața soției. Poate își ascunde bine aparenţele. Este o femeie care a suferit mult în viață. Nu cred că este o limită în cât poți suferi. Mama lui Gigi a pierdut și o fiică, sora lui Gigi. Nu cred că este o limită în cât poate suporta", a mai declarat Victor Becali.

Vărul lui Gigi Becali a mai explicat şi de ce acesta nu doreşte să fie vizitat în închisoare de soţia sau fetele sale.

"Becali le-a cerut fetelor și soției să nu plângă. Încerc să ajung și eu la vizită când este permisă. Eu am copilărit cu Gigi, îl cunosc foarte bine. El nu-și dorește că soția, fetele să aibă imaginea penitenciarului. El preferă să îndure și să reziste de dorul lor decât să le rămână lor imaginea penitenciarului", a mai spus Victor Becali.

Citeşte şi Prima reacţie de la Cotroceni după condamnarea lui Gigi Becali VIDEO

Deputatul Gigi Becali, finanţator al echipei Steaua, a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare. În cazul fiicei fostului ministru al Apărării, Ioana Babiuc, instanţa a dispus menţinerea achitării decise de cei trei judecători ai instanţei de fond.

Prin aceeaşi decizie, judecătorii instanţei supreme au dispus interzicerea unor drepturi civile, timp de cinci după executarea pedepselor, în cazul lui Becali, Babiuc şi Cioflină. Astfel, aceştia nu vor avea voie să aleagă şi să fie aleşi în autorităţile publice sau în funcţii publice, să ocupe o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi nici să ocupe o funcţie sau să exercite o profesie ori să desfăşoare o activitate de natura aceleia de care s-au folosit pentru săvârşirea infracţiunii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ