Explozia din barul din Sighişoara, soldată cu trei victime, provocată de o butelie cu gaz

| 02 noi, 14:21

Explozia produsă miercuri într-un bar din Sighişoara, în urma căreia trei persoane au suferit arsuri de gradul I şi II pe mâini şi pe feţe, s-a produs în timp ce două persoane încercau să instaleze o butelie cu gaz la o sursă de încălzire.


Victimele - două femei de 41 si 56 ani şi un bărbat de 52 ani - au fost stabilizate de medicii din Sighişoara şi au fost apoi trimise la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. 

Din declaraţiile martorilor a reieşit că suflul exploziei a spart uşile barului, iar cioburile au zburat până în pereţii Şcolii Gimnaziale 'Miron Neagu', situată vis-a-vis, nefiind înregistrate victime în rândul elevilor sau profesorilor. 

Profesorii susţin că s-a auzit un sunet puternic şi geamuri sparte, însă copiii erau în pauză, în curtea şcolii, şi nu au fost niciun fel de problemă. 

Proprietara barului, Simona Gut, a declarat că nu se afla acolo în momentul exploziei, operaţiunea de instalare a buteliei fiind efectuată de barman şi de o cumnată a sa, iar în bar se mai afla în acel moment şi o altă femeie. 

La locul producerii exploziei au venit, pentru a face cercetări, şi reprezentanţii E.ON Gaz.

Tag-uri: bar, explozie, sighisoara
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ