Explozie devastatoare într-un bloc din Călăraşi

| 25 dec, 2013

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, miercuri seară, în urma unei explozii produse într-un bloc de locuințe din centrul municipiului Călărași, primele informații arătând că 14 apartamente au fost afectate în urma deflagrației care nu a fost urmată de incendiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, plutonier major Ovidiu Tătăranu, deflagrația, care nu a fost urmată de incendiu, s-a produs miercuri seară, în jurul orei 18.20, într-un bloc de locuințe situat pe strada București, în centrul municipiului Călărași, în apropiere de sediul Tribunalului Călărași.

Patru echipaje de intervenție ale ISU Călărași și mai multe autospeciale medicale au intervenit la fața locului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, Ramona Tudor, a spus că o femeie de 46 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Județean Călărași. Doi dintre răniți sunt în stare mai gravă, cu multiple traumatisme.

Clădirea în care s-a produs explozia a fost evacuată.

În urma primelor verificări s-a stabilit că 14 apartamente au fost afectate de suflul deflagrației. Cel mai grav afectate sunt locuințele de la primul etaj al blocului.

Blocul de locuințe în care s-a produs explozia are patru etaje.

Tag-uri: bloc, calarasi, explozie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ