Explozie într-un apartament de bloc din Braşov

| 10 ian, 10:02

O explozie s-a produs, duminică dimineaţă, la un apartament dintr-un bloc situat pe Calea Victoriei din Braşov, deflagraţia nefiind urmată de incendiu, însă proprietara locuinţei a suferit arsuri pe faţă şi mâini şi se află în stare de şoc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, explozia s-a produs, în jurul orei 8.00, la un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc de şapte etaje de pe Calea Victoriei din Braşov. Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă proprietara apartamentului, în vârstă de 84 de ani, a suferit arsuri de gradul I la faţă şi pe mâini şi este în stare de şoc. La locul incidentului au ajuns un echipaj SMURD şi echipaje cu apă şi spumă, pentru asigurarea măsurilor de siguranţă.

Tag-uri: bloc, brasov, explozie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ