Explozie puternică într-un bloc din Medgidia

| 04 mar, 2014

O explozie devastatoare a avut loc marţi seară la etajul doi al unui bloc din Medgidia. Deflagrația a fost urmată de un incendiu puternic, care a afectat 20 de apartamente din imobil.

Două persoane au suferit arsuri, iar nouă s-au intoxicat cu fum, potrivit informaţiilor furnizate de ISU Dobrogea.

Doi dintre răniți, printre care se află și cel în apartamentul căruia s-a produs incidentul, sunt în stare gravă și au fost duşi la Spitalul de Urgență Constanța. Alți cinci răniți au fost deja duși în unitatea de primiri urgențe a spitalului Medgidia, potrivit eporterntv.ro.

Explozia a fost produsă de o butelie și a avut loc într-un bloc cu patru etaje. Proprietarul apartamentului, care se afla în locuință împreună cu soția, mama și o nepoată, a fost nevoit de flăcările puternice să sară de la etajul doi pe o prelată aflată la etajul unu.

Primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache, a spus că toți locatarii din bloc au fost evacuați și nimeni nu va mai intra în bloc până mâine dimineață. Echipele de investigatori urmează să stabilească în următoarele zile cauzele exacte ale exploziei. Cei evacuați vor fi cazați într-un hotel ce aparține Primăriei Municipiului Medgidia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ