Extremiștii, pe val la Universitate

| 22 sep, 2013

Este clar pentru toți că protestatarii din Piața Universității nu sunt persoane care să facă parte din același grup social, să fie uniți de aceleași nemulțumiri, singurul lucru pe care îl au în comun fiind plăcerea de a socializa și de a face parte dintr-o mișcare care se dorește a revoluționară într-un fel sau altul.

Printre protestarii pașnici, atat cati sunt ei, există și un grup tot mai extins de extremiști care doresc să meargă cu circul până la capăt.

Mergând și mai departe de protestele cu care ne-am obișnuit de ceva timp și care au loc în fiecare seară,, protestarii extremiști propun asedierea Capitalei începând din această seară. Pe rețelele de socializare este distribuit un mesaj care îndeamnă oamenii să-și facă rezerve de mâncare și să-și aducă sacul de dormit pentru că începând de sâmbătă seară se mută cu cățel, cu purcel în Piața Universității, mai exact în fața Teatrului Național. Redau mesajul distribuit ca atare:

“BUCURESTIUL IN ASEDIU! DIN DATA DE 21 SEPTEMBRI 2013 ORE 19.00 VA ROG SA VA PURTATI CORTURI SI SACI DE DORMIT! NU UITATI APA, CEVA SANVISURI SI SA VA INCARCATI CELULARELE! SE RAMANE PESTE NOAPTE IN PIATA UNIVERSITATII - BUCURESTI(TEATRUL NATIONAL). PE 22 VOR VENI DIN TOATA TARA! VINE SOARELE SI LA NOI IN GRADINA! CAND SE SCOALA ROMANUL IN PICIOARE SI MUNTII SE APLEACA IN FATA LUI! UNA E TARA MEA SI AIA E MAMA TUTUROR ROMANILOR! TRAIASCA ROMANIAA...!”

În încercarea de a mobiliza cât mai multe persoane, de a-i face să se simtă parte a ceva mai mare, care depășeste granițele Capitalei, în mesaj este menționat că duminică se vor alătura protestelor și persoane din provincie. Cam greu de crezut dacă este să luăm în calcul că nu prea iese la socoteală nici timpul necesar unei astfel de deplasări, plecand de la premisa ca acesti oameni au un loc unde trebuie să fie luni dimineață și nu vin în București cu gândul de a sta pe perioadă nedeterminată la cort, în Piața Universității.

Rămâne de văzut în ce măsură grupul de extremiști au reușit să convingă protestarii să renunțe la confortul casei lor sau la ieșirea de sâmbătă seară în Centrul Vechi pentru a se alătura acestui demers.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 sep, 2013
aaron
Pentru radu,sa ma pupi in curul meu de legionar,idiotule.
23 sep, 2013
Tudor
Esti proasta
Esti foarte foarte proasta si ar trebui sa nu ti se mai dea voie sa scrii vreodata vreun articol
23 sep, 2013
Imi iubesc tara
Radu, da dute tu dracu de aici derbedeule ce esti, ce dracu sunteti asa deranjati ca suntem mai multi in strada, ce RMGC se poate numi proiect strategic pentru Romania din moment ce ei trag grosul si noi luam resturile, uite ca aurul eu vreau sa ramana acolo, sa nu se atinga absolut nimeni de el, doar cu exceptia Romaniei, daca trebuie exploatat sa-l exploateze Romania nu strainii iar aurul sa fie al Romaniei, ia uite al dracu de ziaristi si comentatori platiti ce sunteti ce va mai ofticati voi, stati bai corporatistilot linistiti ca stim in mare parte care e treaba si cu Soros, noi atata timp cat existam nu vom ingadui la niciun strain sa ne ia bogatiile noastre, indiferent ca e vorba de Soros sau Gabriel Resources. Aurul va ramane al nostru baa, al romanilor, jos laba de pe aurul nostru.
22 sep, 2013
aaron
Dupa cum scrii tu fatuco romanii sa nu se mai revolte,sa nu fie carecumva extremisti,sa nu va deranjeze pe voi astia care ati format un ghemotoc mafiocrat in numele caruia ati siluit Romania si poporul roman de 24 de ani ,basca 45 inainte.Sa stam cuminti si voi sa va bucurati de o tara frumoasa ,bogata,un popor adus in stare de sclavie in care stirile pe care sunteti in stare sa le produceti in masmedia sunt numai despre accidente,babe violate,crime,dezastre naturale,crize financiare si alte minuni care sa-i inspaimante pe bietii oameni de parca ar trai in plin apocalips.In tara asta nu se mai intampla nimic bun,v-ati propus voi ziaristii lui peste prajit sa fiti formatori de opinie,dar in numele internationalismului sionist de la care se vede bine ca va adapati.Da Romania are nevoie de miscari de protest ,glasul poporului sa fie auzit pana in sferele inalte ale puterii ,sa ajunga sa le fie frica de popor celor care au uitat de popor si de 24 de ani au slujit pe la case straine.Romania este eterna si poporul roman a inceput sa se curate de nemernicii care au inselat-o.Sper ca la zidurile muzeului asasinarii ceausestilor de la Targoviste sa fie mitraliati toti cei carte au tradat POPORUL ROMAN.
22 sep, 2013
radu
Pleaca dreak de legionar .Nici macar nu esti profund,Esti un frustrat care faci jocul rusilor in Romania

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ