Facebook pregăteşte lansarea unui nou produs important

| 15 iun, 2013

Cea mai mare reţea de socializare online din lume, Facebook, a invitat presa la un eveniment pe 20 iunie în care spune că va prezenta un nou produs. „O echipă mică a lucrat la o idee mare”, se arată în invitaţie.

Potrivit unor dezvoltatori, este vorba de un client RSS, precum Google Reader, serviciu pe care Google a anunţat că îl va închide începând cu 1 iulie 2013, informează Gândul.info,  în ciuda protestelor vehemente ale utilizatorilor şi a numeroaselor petiţii online semnate de aceştia pentru a îndupleca compania să nu închidă platforma.

Un client RSS le permite utilizatorilor să se aboneze la fluxuri de ştiri de pe internet şi să găsească conţinutul într-un singur loc, fără a mai intra pe fiecare site în parte. Conţinutul poate fi personalizat.

Astfel, Facebook doreşte să atragă utilizatorii de Reader care vor căuta o alternativă bună la acesta.

Nu se ştie deocamdată dacă readerul RSS al celor de la Facebook va integrat în Facebook.com sau dacă va fi un serviciu de sine stătător.

Cel care a spus primul că este vorba de un client RSS este dezvoltatorul scoţian Tom Waddington. Acesta a descoperit, într-un cod Facebook, informaţii care indică acest lucru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ