Facebook se transformă într-o platformă de blogging

| 29 sep, 08:14

Zukerberg pregăteşte un update major în ceea ce priveşte Facebook Notes, despre care nu s-a mai vorbit timp îndelungat. În esență, reţeaua socială se transformă într-o platformă de blogging.

Spre exemplu, poți adăuga acum o fotografie de copertă ca imagine reprezentativă, precum și să inserezi pozele cu descriere. Poți, de asemenea, să formatezi textul cu headere sau citate, scrie noobz.ro.

Folosesc Facebook zilnic și nu am văzut o notiţă scrisă de ceva timp. Şansele sunt ca noua interfață să ajute la popularizarea vechilor caracteristici pentru mase.

Anunțul nu este neașteptat. Cu toate acestea, am zărit înapoi prima dată notele de proiectare în luna august.

Așa cum am mai menționat, este vorba despre o caracteristică sensibilă pentru companie. Noile note sunt doar un alt motiv care îţi spune că nu trebuie să părăseşti Facebook.

Poți crea în prezent doar note noi pe Web, dar le poți vizualiza în continuare pe dispozitive mobile. Dacă vrei să încerci noua schimbare, intră pe Facebook.com/notes.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ