Familia Bodnariu şi-a recuperat toţi cei cinci copii

| 03 iun, 15:06

Potrivit purtătorului de cuvânt al familiei Bodnariu, pastorul Cristian Ionescu, municipalitatea comunei Naustdal din Norvegia s-a înțeles cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă.

"Vă mulțumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugăciunile și implicarea dumneavoastră! Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească! Deoarece urmează o perioadă de reintegrare și reacomodare a copiilor în casa părintească, este foarte important în zilele care urmează să respectăm nevoia de liniște și intimitate netulburată a familiei Bodnariu! Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră!", a transmis pastorul Cristian Ionescu.

Comisia pentru Afaceri Sociale, Sanatate si Dezvoltare Durabila a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) au decis joi, 2 iunie a.c., elaborarea unui Proiect de Raport intitulat: "Asigurarea unui echilibru intre interesul superior al copilului si necesitatea de a mentine familiile unite", demers care concretizeaza motiunea pentru rezolutie depusa in luna ianuarie a acestui an de catre senatorii Ben-Oni Ardelean, Titus Corlatean si Viorel-Riceard Badea, membri ai Delegatiei romane la APCE, sustinut de reprezentanti din 14 tari.

Raportul APCE va examina in ce masura actiunile abuzive din ultimii ani ale serviciile sociale de protectia copilului (Barnevernet) din Norvegia, inclusiv in cazul familiei Bodnariu, sunt compatibile cu standardele relevante ale Consiliului Europei, iar rezolutia, care va sintetiza continutul raportului, va cuprinde recomandari de lege in atentia autoritatilor de la Oslo.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ