Fata unui mare fotbalist român: Medicii mi-au omorât tatăl!

| 21 iul, 2014

Moarte suspecta. Lica Nunweiller s-a stins din viata in toamna anului trecut, dar misterul in jurul mortii sale continua.

Moarte suspecta. Fiica sa, Mihaela, sustine ca fostul mare fotbalist roman a fost omorat de medicii de la o clinica privata.

"Am facut plangere la toate institutiile, la politie, la Parchet, la Guvern, la Presedintia Romaniei, dar n-am primit pana acum niciun raspuns. Ancheta treneaza, si nu inteleg de ce. La necropsie, a reiesit clar ca tata a murit in urma unei septicemii. Dupa ce a fost internat la clinica, a facut infectie urinara! Tata a intrat in clinica pe picioarele lui si l-am scos pe brate! Singurii care se intereseaza de acest caz sunt cei de la IML, stiu ca au cerut medical dosarul de la Parchet, dar am auzit ca nu l-au primi. Cat a stat in clinica, a slabit nu mai putin de 40 de kilograme", a spus Mihaela pentru SportNews.

"Tata a murit cu zile! Cei de acolo nu l-au ingrijit, desi plateam o taxa de internare de 30 de milioane de lei vechi pe luna! In plus, mi s-a mai cerut de doua ori sa dau cate 11 milioane de lei vechi pentru antibiotice... Cand m-am revoltat si le-am cerut sa mi dea facturi pentru acei bani, mi-au dat doua facturi antedatate! Tata a fost internat la acea clinica pe 2 august 2013, iar facturile aveau datele de 9 si 17 iulie", a continuat aceasta.

Lica Nunweiller (decedat la varsta de 75 de ani) a jucat in cariera sa la Dinamo Bucuresti, Dinamo Bacau si Besiktas.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ