Federația lui Mircea Sandu a pierdut 3,5 milioane de euro în 2012

| 01 iun, 2013

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, sâmbătă, în cadrul Adunării Generale ce a avut loc la Casa Fotbalului, că a avut un deficit de 3,5 milioane de euro în anul contabil 2012, acesta fiind acoperit din disponibilităţile anului precedent.

În ceea ce priveşte bugetul pe anul 2013, FRF ia în calcul un deficit de 3-3,5 milioane de euro. "În urma partidelor cu Ungaria, Turcia şi Estonia, eventual şi a meciului de baraj, sper să reuşim o înjumătăţire a deficitului, dacă lucrurile merg bine la cele patru meciuri acoperim cam 50 la sută din deficit. Organizarea unui meci al primei reprezentative pe Arena Naţională ne costă aproximativ 100.000 de euro, dar şi veniturile sunt substanţiale. De exemplu federaţia va cheltui 360.000 de euro pentru finala Cupei României şi meciul amical cu Trinidad-Tobago (pentru finala Cupei 160.000 de euro, pentru meciul cu Trinidad-Tobago 200.000)", a declarat preşedintele FRF, Mircea Sandu, la finalul Adunării Generale.

În bugetul pe anul 2013 al FRF sunt incluse cheltuieli cu construcţia unui hotel cu un etaj la Buftea, care va avea 36 de camere duble, şi a unei clădiri cu două etaje în curtea Casei Fotbalului, în care va avea sediul Comisia Centrală a Arbitrilor.

Adunarea Generală a FRF de sâmbătă, la care au fost prezenţi 193 din cei 219 membri afiliaţi, a aprobat bilanţul contabil al FRF pe 2012, raportul Comisiei de Cenzori pe anul 2012, raportul auditorilor externi, precum şi bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2013.

În cadrul Adunării Generale, preşedintele AJS Alba, Sorin Corpodean, a primit o diplomă din partea Comitetului Executiv al UEFA, pentru organizarea Campionatului Munţilor Apuseni. De asemenea, lui Jean Pădureanu urmează să i se decerneze un tablou pentru întreaga activitate şi pentru titlul de cel mai longeviv preşedinte de club.

La Adunarea Generală au fost prezenţi ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, precum şi preşedintele LPF Dumitru Dragomir, acesta din urmă plecând după aproximativ o oră.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ