S-a întors lumea cu fundul în sus! Zeci de VIRGINE NASC în Occident

| 29 sep, 09:49

Multumita stiintei, in prezent, femeile nu mai trebuie sa intretina relatii sexuale ca sa ramana insarcinate. Conform Metro, care citeaza Mail on Sunday, in Marea Britanie sunt aproximativ 25 de femei care au nascut in ultimii 5 ani desi erau virgine. Si nu este niciun miracol.

Maha Ragunath, medic la clinica Care Fertility din Nottingham spune ca ea a ajutat 3 virgine sa nasca:

„Cand le intreb de ce vin sa faca acest tratament, deseori ele raspund ca sunt pregatite sa nasca un copil, dar ca nu vor sa mai astepte ca sa gaseasca un partener potrivit.Un procent mic dintre ele nu au avut niciodata o relatie sentimentala si nu au avut nici relatii sexuale. Ele sunt extrem de fericite sa mearga mai departe in viata, pe cont propriu, si nu le pasa de implicatiile care ar putea aparea sau cum se vor descurca intr-o viitoare relatie.”

Insa nu toata lumea este de acord cu aceasta situatie.

„Ce reprezinta un copil pentru aceste femei? Un ursulet de plus pe care il ia de pe o etajera? Mesajul naturii este ca un barbat si o femeie pot avea copii si sunt trista sa vad ca noi denaturam asta. Rolul diminuat al tatalui nu este de dorit pentru un copil”, a declarat Josephine Quintavalle, membra a Comitetului pentru Eticile Reproducerii.

CITEŞTE ŞI S-a dărmat un MIT: Medicii spun ADEVĂRUL despre VIRGINITATEA femeilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ