Fifor își perie șefa înainte de CEx: ”Viorica Dăncilă este tot ce nu a reuşit să fie Klaus Iohannis”

| 23 iul, 11:33

Mihai Fifor nu contenește în laude la adresa șefei sale de partid - Viorica Dăncilă.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, o laudă, din nou, pe Viorica Dăncilă, înainte de şedinţa CEx în care se va decide candidatul la prezidenţiale.

"Viorica Dăncilă este tot ce nu a reuşit să fie vreodată Klaus Iohannis. Este un om care respectă legea şi Constituţia. Este o persoană neconflictuală, care are forţa să intre într-o bătălie de dimensiunea bătăliei electorale pentru Cotroceni.

Dincolo de faptul că s-a încercat să se lipească de doamna premier imaginea unui om care nu reuşeşte să fie pe picioarele sale, s-a conturat o imagine falsă.

Este un om hotărât, care conduce bine Guvernul, care a preluat partidul într-un moment complicat pentru PSD şi a reuşit să-l stabilizeze şi să îl aşeze de dispoziţii de luptă în ceea ce avem de făcut în perioada următoare", a declarat Mihai Fifor, citat de DCNews.

Tag-uri: Fifor
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ