UPDATE Fiica lui Sorin Ovidiu Vântu a fost la DNA

| 02 aug, 2013

Ioana Vîntu, fiica omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, a declarat, vineri, la ieşire din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie că a fost audiată întru-un dosar referitor la Realitatea TV.

Ioana Vîntu a venit vineri la DNA însoţită de avocat, iar la intrare nu a făcut declaraţii. După audiere, Ioana Vîntu a afirmat că a dat o declaraţie în calitate de martor în dosarul privind Realitatea TV.

Ea a refuzat să răspundă la întrebarea dacă dosarul în care a venit este urmare a unei plângeri privind vânzarea şi preluarea acţiunilor Realitatea Media.

Ioana Vântu a fost numită, în anul 2012, director al Bluelink Comunicazione (Cyprus) Limited - care era principalul asociat al societăţii Realitatea Media SA, aceasta fiind atunci deţinătoarea licenţei audiovizuale a televiziunii Realitatea TV.

Tot atunci, Ioana şi Ionuţ Vântu, copiii lui Sorin Ovidiu Vântu, au preluat împreună 82% din acţiunile Bluelink, în timp ce omul de afaceri Elan Schwartenberg a rămas cu 9% din acţiunile firmei (în loc de 90,9091% din acţiunile Bluelink, pe care le deţinea din aprilie 2011). Restul de 9 procente din Bluelink îi revenea lui Vitalie Dobândă - un apropiat al lui Sorin Ovidiu Vântu, potrivit paginademedia.ro. Sorin Ovidiu Vîntu, a fost eliberat, la 1 mai 2013, din Penitenciarul Jilava, după ce a executat un an de închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ