Firea a aprobat actualizarea Programului Coordonator Anual; în 2016 sunt prevăzute 2.000 de lucrări în Capitală

| 19 aug, 15:23

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat actualizarea Programului Coordonator Anual de execuție pentru lucrările de investiții tehnico-edilitare și de modernizare - reabilitare a sistemului rutier de pe teritoriul Bucureștiului, pentru acest an fiind prevăzute 2.000 de lucrări.

Potrivit unui comunicat al PMB transmis vineri AGERPRES, prin realizarea acestui calendar al lucrărilor de la nivelul Capitalei, Municipalitatea urmărește corelarea lucrărilor tehnico — edilitare între ele, dar și coordonarea acestora cu lucrările de modernizare și reabilitare sistem rutier. De asemenea, se are în vedere și scurtarea perioadei de ocupare a suprafeței afectate de lucrări: carosabil, trotuar, spații verzi.

Acest program cuprinde planificarea tuturor lucrărilor de investiții, declarate de administratorii rețelelor tehnico-edilitare: RADET, ApaNova, RATB, Engie, Telecom, Enel, Metrorex, Luxten, NetCity Telecom, administratorii domeniului public (ADP-urile de sector și Administrația Străzilor București), primăriile de sector, precum și direcțiile de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului București.

Potrivit Programului Coordonator Anual, pentru anul în curs, sunt prevăzute aproximativ 2.000 de lucrări la nivelul Capitalei, cum ar fi: lucrări de modernizare-reparații sistem rutier, de extindere, modernizare și înlocuire rețele electrice, lucrări de extindere sau înlocuire rețele de apă și canalizare, lucrări de construire rețele canalizare NetCity, lucrări de modernizare rețele termice primare și secundare RADET, lucrări de înlocuire rețele termice de distribuție, lucrări de înlocuire, extindere și modernizare conducte gaze și lucrări de modernizare rețea iluminat public.

Conform acestei planificări, cele mai multe lucrări de investiții vor fi executate de către ENEL (647 lucrări), Engie: (526 de lucrări) și RADET (303 lucrări).

Începerea lucrărilor tehnico — edilitare și stradale la nivelul municipiului București se poate realiza numai după includerea în Programul Coordonator Anual și aprobarea acestuia de către primarul general.

Tag-uri: Gabriela Firea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ