Firea acuză că protestele sunt ilegale. Primarul General: De regulă primesc informaţii clasificate pe acest subiect

| 02 feb, 09:03

Gabriela Firea, Primarul general, s-a plâns chiar în timpul protestelor de miercuri seară că aceste manifestații nu sunt legale și că ele au fost validate chiar de la cel mai înalt nivel al țării. Totodată, aceasta a mai spus că este stare de alertă în oraș și că de obicei primește informații clasificate pe astfel de subiecte, dar nu la fel s-a întâmplat și acum.

"Mitingul este neautorizat, la fel ca toate manifestările din ultima perioadă. Aceste manifestaţii ilegale au fost validate de la cel mai înalt nivel al ţării. Se intervine în continuare. E stare de alertă în acest oraş. Sunt preocupată. Sunt în alertă. De regulă primesc informaţii clasificate pe acest subiect. De această dată nu am primit. Voi primi în zilele următoare”, a spus Firea, la RTV.

Ea s-a mai plâns că a fost vandalizată toată Piața Victoriei, iar acum vor trebui să muncească să o refacă: "Aceste imagini din Piaţa Victoriei ne întorc cu mulţi ani în urmă. Fac apel la calm către cei din piaţă. Să o facă paşnic. Să se delimiteze de cei care sunt violenţi. Asta nu e un mod democratic şi paşnic de a manifesta. S-a vandalizat Piaţa Victoriei. Acum trebuie să muncim toată noaptea să o refacem. Nu cred că bucureştenii merită să se teamă pentru ce este în oraş. Nu trebuie să acceptăm şi să privim cu indulgenţă aceste manifestări. Aştept ca forţele de ordine şi anchetatorii să îi depisteze. Cei care au manifestat paşnic şi calm să se delimiteze în totalitate de violenţe”.

Tag-uri: Gabriela Firea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ