Firea: Cred că se va propune excluderea mea din PSD

| 21 sep, 12:38

Gabriela Firea, vicepreședinte PSD și primar al Capitalei, a declarat vineri, înaintea CEx-ului partidului de vineri, că miza COmitetului Executiv este excluderea ei din partid și a lui Paul Stănescu și Tudorel Toader din Guvern.

”Miza de azi este excluderea mea pentru că am avut curajul să spun că dl Dragnea nu -și mai respectă angajamentele față de români și bucureșteni”, a declarat Firea, adăugând că o altă miză este să fie dați afară din Guvern doi ministri foarte importanți: vicepremierul Paul Stănescu și Tudorel Toader, care îl ”irită pe Dragnea”.

”Suntem oamnei de echipă, de partid, nu ne vom da demisia, nu vrem să constituim o altă fomațiune politică sau să mergem la un alt partid. Angajamentul nostru e în primul rând față de cetățeni, patriotic, față de țară, și apoi față de echipă sau față de un singur om. Oricum s-a câștigat ceva, că am ajuns la concluzia că lucrurile nu merg în direcția bună în ce privește managementul politic al domnului Dragnea”, a afirmat primarul general.

Ea a adăugat că ”100% suntem” pentru susținerea guvernului Dăncilă și a coaliției de guvernare PSD-ALDE.

La rândul său, Paul Stănescu, venit împreună cu Firea, a declarat că ”nimeni nu va pleca din partid, chiar dacă se va încerca o excludere sau alta”.

”Nu discutăm de aritmetică”, a spus Stănescu când a fost întrebat câți lideri PSD sunt în tabăra sa. ”Noi suntem nemulțumiți de managementul politic pe care domnul Dragnea îl face în acest partid”, a adăugat el.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ