Firea îl atacă din nou pe Grindeanu

| 08 iun, 14:02

Gabriela Firea l-a criticat din nou, joi, pe premierul Sorin Grindeanu, afirmand ca se astepta ca acesta sa o contacteze pentru a transmite "un mesaj pentru bucuresteni".

„Dl prim ministru nu m-a contacat (…) M-as fi asteptat la un mesaj pentru bucuresteni”, a spus Firea, intr-o interventie telefonica la Antena 3 in care a afirmat ca „trebuie lasate orgoliile deoparte”.

Aceasta l-a acuzat pe Sorin Grindeanu ca, in loc sa ii raspunda, „a preferat sa spuna ca e de 21 de ani in PSD si ca a lipit afise”. „Nu ne batem in numari de ani pe carnetul de partid”, a comentat Firea.

Primarita capitalei a sustinut ca ea a facut mai multi „pasi” pentru dialog, contactand ministrul Culturii, cu care se va intalni saptamana viitoare, dar si ministrul Transporturilor, care i-a promis ca „se va implica” in rezolvarea problemelor bucurestenilor.
De asemenea, Firea a adaugat si ca a fost contactata de ministrul Energiei „pentru o solutie la RADET”.

„Au venit pasi din partea mea”, a continuat Gabriela Firea, care a sustinut ca si ceilalti primari de sectoare sunt „la fel de ingrijorati ca si mine de comportamentul unor ministri”.

Referindu-se la vizita pe care Sorin Grindeanu o efectueaza in Franta, primarul a amintit ca noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, „a facut prima sa vizita” la primaria Parisului.

„Credeti ca vreodata dl prim ministru ne va vizita la primaria generala?”, s-a intrebat ea, inainte de a aduga: „Nu am cerut schimbarea cabinetului, a premierului, remaniere, nu am cerut capul lui Motoc. Am cerut o alta abordare fata de probleme capitalei”.

Tag-uri: Gabriela Firea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ