Firea: Vom susţine la şedinţa CGMB un viceprimar al Alianţei PSD+UNPR şi unul ALDE

| 06 iul, 12:22

Propunerea pentru funcţia de viceprimar al Capitalei va fi analizată până la şedinţa Consiliului General de joi, iar PSD va susţine un viceprimar al Alianţei PSD+UNPR şi unul al ALDE, a precizat miercuri primarul general Gabriela Firea.

"Mâine, la ora 12,00, începe şedinţa de Consiliu General. În această seară voi avea întâlnire cu grupurile politice şi fiecare va avea o propunere pentru poziţia de viceprimar. La acest moment nu ştiu care sunt aceste propuneri. Diseară analizăm şi grupul PSD+UNPR va face o propunere. Pot să spun doar coloratura politică şi ceea ce vom susţine noi - un viceprimar al Alianţei PSD+UNPR şi un viceprimar ALDE. Acestea vor fi voturile noastre. Bineînţeles sunt convinsă că şi ceilalţi consilieri generali vor avea propriile propuneri, să vedem cine va ieşi la vot", a declarat Gabriela Firea, la sediul central al PSD. 

Întrebată în legătură cu Nicuşor Dan, primarul general a reamintit că acesta a declinat oferta sa din campanie privind postul de viceprimar. 

"Eu am spus în campanie că mi-aş dori un viceprimar cu profilul dlui Nicuşor Dan, chiar dl Nicuşor Dan dacă formaţiunea domniei sale va intra în Consiliul General, şi a intrat şi îi felicit pentru această performanţă. Ulterior, domnia sa a declinat oferta politică şi foarte serioasă făcută de mine şi susţinută de ceilalţi colegi ai mei. Pe urmă au fost anumite - să spunem - discrepanţe în declaraţiile domniilor lor, dar nu a fost nicio supărare, că era campanie electorală. Dar dumnealor au subliniat că nu doresc să facă propuneri pentru poziţia de viceprimar cât sunt eu primar şi atunci este de înţeles", a adăugat Gabriela Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ