Fiul şi nepotul preşedintelui ASF deţin o firmă de transporturi rutiere de mărfuri

| 16 sep, 15:08

Fiul şi nepotul preşedintelui ASF, Mişu Negriţoiu, deţin o firmă de transporturi rutiere de mărfuri, scrie hotnews.ro. Şeful ASF a confirmat acest lucru, dar spune că funcţia pe care o deţine nu implică niciun conflict de interese. Mai mult, Negriţoiu a precizat că nu are niciun fel de influenţă asupra afacerilor nepotului său.

Potrivit hotnews.ro, Ştefan Codrin Negriţoiu şi Gherghe Adrian Ionel, fiul şi respectiv nepotul şefului ASF, deţin în procente egale Etap Transport, o firmă de transporturi rutiere de mărfuri. 

Datele procurate de jurnalişti de la Registrul Comerţului şi de la Ministerul de Finanţe arată că firma Etap Transport are sediul în Bucureşti şi a fost înfiinţată în vara anului 2000. 

În 2015, societatea avea o cifră de afaceri de peste 17 milioane lei si un profit net de 237.000 de lei. În 2014, cifra de afaceri era de peste 14,3 milioane lei, menţionând totodată un profit net de peste 221.000 de lei. 

Jurnaliştii menţionează că de activitatea firmei se ocupă mai mult Gherghe Adrian Ionel, nepotul preşedintelui ASF, deoarece fiul preşedintelui ASF, Ştefan Codrin Negriţoiu, este în America. 

Contactat de Hotnews, Negriţoiu a declarat: "Poziţia mea la ASF nu implică niciun conflict de interese în legătură cu această societate de transport şi nu am niciun fel de influenţă asupra afacerilor acesteia." 

Economist de profesie, Mişu Negriţoiu a deţinut funcţia de ministru pentru coordonare, strategie şi reformă în guvernul Văcăroiu. Este membru în mai multe asociaţii profesionale şi profesor universitar asociat al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE Bucureşti.

El a fost validat de Parlament la şefia ASF în luna aprilie 2014.

Tag-uri: Mişu Negriţoiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ