Florin Cîțu despre secretarul de stat demis după o zi: Să vedem dacă filiala Bacău îl mai susține

| 09 iul, 18:38

Premierul Florin Cîțu a declarat, vineri, că revocarea secretarului de stat de la Ministerul Sănătății la o zi după numire s-a făcut după ce s-a constatat că nu s-a respectat procedura. „Să vedem însă dacă filiala Bacău îl va mai susține pe dl. Baciu”, a spus premierul. Reamintim că organizația PNL Bacău care îl susține pe Ludovic Orban la șefia PNL l-a propus pentru funcția de secretar de stat pe Cosmin Constantin Baciu în urmă cu trei luni.

 

„Aici sunt câteva lucruri - nici procedura n-a fost respectată și atunci n-avea cum să rămână. În alt doilea rând, avem nevoie de reorganizarea ministerului pentru a face șase secretari de stat și, pe protocol, al șaselea era pentru PNL. Se va rezolva problema, am vorbit cu Ministerul Sănătății, va avea reorganizarea, al șaselea secretar de stat și apoi vom face numirea. În același timp, trebuie să vedem dacă filiala îl mai susține pe dl. Baciu, aici sunt alte discuții, interne, și vom vedea”, a declarat Florin Cîțu, la Râmnicu Vîlcea potrivit Digi24.
Reamintim că medicul ortoped susținut de PNL Bacău, Cosmin Constantin Baciu a fost numit ieri, 8 iulie, în funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății și retras după doar o zi, astăzi, 9 iulie. Atât decizia de numire, cât și cea de eliberare din funcție, ambele semnate de premierul Florin Cîțu, au fost publicate în Monitorul Oficial.
Cosmin Constantin Baciu, medic ortoped susținut de PNL Bacău, a primit validarea pentru această poziție în conducerea centrală a PNL încă din urmă cu 3 luni.
Totodată, PNL Bacău a avut recent alegeri pentru conducerea filialei, care și-a exprimat opțiunea pentru Ludovic Orban la congresul PNL. După ce gruparea Cîțu a constatat că a semnat numirea unui secretar de stat susținut de o filială PNL pro-Orban, au trecut imediat la revocare, au arătat surse politice, pentru HotNews.ro.

 

Tag-uri: Citu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ