Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, a murit

| 18 aug, 2013

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai familiei.

Informaţia a fost confirmată de rudele lui Cioabă, care au precizat  că decesul s-a produs la 11.10, în urma unui stop cardio-respirator.

Fiul acestuia, Dorin Cioabă, declara sâmbătă că tatăl său a ieşit din comă, este în stare stabilă şi se reface după intervenţia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie.

Dorin Cioabă a mai spus că tatăl său se simte "mai bine" după intervenţia făcută vineri, despre care afirma că a fost una "salvatoare".

Tot Dorin Cioabă a spus că la spitalul Akdeniz Üniversitesi a fost adusă, pe banii familiei, aparatură medicală închiriată, necesară pentru tatăl său.

În urma operaţiei, Florin Cioabă a avut nevoie de concentrat trombocitar, folosit la transfuzii de sânge, au declarat, tot sâmbătă, apropiaţi ai familiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 aug, 2013
vladu
durere....
D-zeu sa-l ierte,a fost si ramane un mare roman,modest,altruist,iubea ca nimeni altul viata,familia, devotat si un luptator pentru integrarea semenilor din etnia sa.O pierdere mare a tuturor romanilor.....
18 aug, 2013
vale crisan
Cioaba
Vladu ,, poate ai vrut sa zici ca prin moartea lui Cioaba este o mare pierdere a tuturor romilor , nu a tuturor romanilor , ptr mine sincer iti spun ca nu e nici o pierdere , dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte toate pacatele

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ