Florin Cîţu: ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă e un program al Guvernului, aşa cum este în toate ţările!”

| 20 mai, 17:48

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat dacă va prezenta Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în Parlament, că PNRR este un program al Guvernului, aşa cum este în toate ţările şi nu trebuie să meargă în Legislativ.

 

Şeful Executivului a mai spus că rămâne de văzut care va fi procedura săptămâna viitoare, iar dacă va fi o şedinţă a Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru convocarea unui plen reunit, atunci va fi prezent în Parlament.
„Vom vedea cum se va desfăşura săptămâna viitoare. PNRR e un program al Guvernului, aşa cum este în toate ţările. Nu trebuie să meargă în Parlament. Vom vedea ce vom face miercuri în parlament. Ştiu că nu există o şedinţă a Birourilor permanente reunite. Sunt mai mulţi paşi pe care trebuie să îi face. Sunt obligat pentru că sunt senator, dacă se reunesc, voi merge în Parlament”, a afirmat Florin Cîţu, după întâlnirea cu partenerii sociali şi liderii PSD joi la Palatul Victoria.
Chestionat despre faptul că mai multe partide politice au cerut ca PNRR să fie prezentat în Parlament, premierul a răspuns: „Care partide politice au cerut? E un partid politic. Eu am avut şi am toată deschiderea să discut cu toţi partenerii sociali şi cu toate partidele politice. Rămân la fel de deschis în continuare să prezint ce vrem să facem pentru România, să fie transparent, iar ei să ducă mesajul mai departe, nu să distorsioneze”.
PSD a cerut în mai multe rânduri ca PNRR să fie prezentat în Parlament.

 

Tag-uri: Citu, PNRR, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ