Florin Cîţu: PSD a crescut taxele de la 1 august iar pentru investiţii nu a alocat 7% din PIB nici după această rectificare

| 18 aug, 19:03

 

Fostul premier Florin Cîţu a afirmat că PSD a crescut taxele de la 1 august iar pentru investiţii nu a alocat 7% din PIB nici după această rectificare.

 

 

 

„Fapte, nu vorbe! PSD a crescut taxele de la 1 august iar pentru investiţii nu a alocat 7% din PIB nici după această rectificare”, a scris Florin Cîţu, joi pe Facebook.
Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu a declarat, joi, după adoptarea rectificării bugetare, în şedinţa de Guvern, în contextul criticilor venite dinspre Consiliul Fiscal, prin care deficitul bugetar estimat este de 7% din PIB, că execuţia la 6 luni a arătat că pot să ţină deficitul sub control, iar ccopul pe care şi-l asumă este să menţină deficitul la 5,84%.

 

Tag-uri: Florin Câțu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ