Florin Zamfirescu: Analfabeții au luat toată puterea

| 28 iun, 14:27

Florin Zamfirescu a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur despre situaţia în care se află România.

"MINCIUNA s-a cuibărit in România!!!
Alimentele sunt falsificate, băuturile la fel. Țăranii folosesc chimicale la greu, vinul nu a văzut strugurele, vaccinurile au un scop ascuns, pasta de dinți conține otrava, untul, brânza, cașcavalul, conțin aracet, boiaua minium de plumb, carnea e fabricata din zgarciuri si făina de oase, covrigii nu cunosc grâul, știrile sunt manipulatoare, subiectele principale au in centru curvele si proxeneții, Parlamentul e condus de penali si hoți, totul este vândut sau furat, viermele putrefacției ne încolăcește.

Imaginea tării e singura care mai contează, adevarul este vopsit cu vopseaua groasa a minciunii, Analfabeții au luat toată puterea si se lăfăie victorios in strane, dând legi si falsificând istorie, geografie si morala!

Unde sa te bagi? Ce sa faci? Cui sa te plângi?

Fraților, am pierdut, nu înțelegeți?

Stânga, cea de lângă inima a fost pervertita de Marx, a devenit la fel de ucigașă ca si dreapta, oamenii au devenit vampiri si nu mai pot fi opriți.

Pamantul este deja încolăcit cu frânghii solide, căzut in plasa cu ochiuri dese si strâns in pintenii cailor Apocalipsei!

Exista un singur Dumnezeu si salvarea este doar la EL!!!", a postat Zamfirescu, pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ