Fondatorul trupei Paraziţii, arestat pentru 30 de zile

| 30 ian, 11:54

Fondatorul trupei Paraziţii, Alexandru Frâncu, a fost arestat pentru 30 de zile. Complicele său a primit de asemenea mandat. Cei doi sunt acuzaţi că au intermediat pe şpagă obţinerea de avize de la Ministerul Culturii, informează România TV.

Alexandru Frâncu şi un alt intermediar le-ar fi promis mai multor oameni că pot să îi ajute să obţină avize pentru diverse clădiri. De altfel, intermediarul şpăgii a fost prins în flagrant de poliţişti atunci când lua o parte din mită, adică 6.000 de euro. Şpaga pe care o cereau era de 10.000 de euro pentru un aviz, susţin procurorii.

Cei doi ar fi avut conexiuni cu directori din Direcţia de Cultură, Patrimoniu Cultural şi Culte a Ministerului, care au şi fost audiaţi de procuror. Deocamdată însă, niciun angajat al instituţiei nu a fost pus sub acuzare.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ