Fondul Proprietatea a răscumpărat acţiuni proprii în valoare de 4,9 mil. lei

| 30 apr, 2013

Titlurile au fost achiziţionate la preţuri cuprinse între 0,6579 lei/acţiune şi 0,6623 lei/acţiune.

Fondul Proprietatea a răscumpărat, săptămâna trecută, 7.469.800 de acţiuni, valoarea totală a tranzacţiilor ridicându-se la 4,932 milioane lei, conform informaţiilor remise Bursei de Valori Bucureşti. Titlurile au fost achiziţionate la preţuri cuprinse între 0,6579 lei/acţiune şi 0,6623 lei/acţiune.

Cu o săptămânbă înainte, Fondul răscumpărase 12,5 milioane de acţiuni proprii, pentru care a plătit în total 8,28 milioane lei. Acțiunea face parte dintr-un program de răscumpărare de acţiuni care vizează preluarea unui pachet reprezentând maximum 8% din titlurile proprii. Titlurile răscumpărate ar urma să fie anulate, potrivit deciziei acţionarilor. Fondul a derulat un program de răscumpărare şi în anul 2011, când a achiziţionat 1,7% din acţiunile proprii, pentru 120 milioane lei. Fondul a anunţat la acel moment că doreşte să răscumpere 10% din acţiuni.

Potrivit reglementărilor, Fondul poate răscumpăra un volum zilnic de acţiuni de până 25% din volumul mediu zilnic de acţiuni tranzacţionate pe bursă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ