Fostul ambasador SUA, Mark Gitenstein, a fost angajat de patronul României Libere, Dan Adamescu

| 13 ian, 2014

Mark Gitenstein, fost ambasador SUA la Bucureşti şi membru în conducerea Fondului Proprietatea, a fost angajat de patronul României Libere, Dan Grigore Adamescu.

Mark Gitenstein a devenit consilier special al companiei Astra Asigurări, deținută de Dan Adamescu. Contractul de consiliere a fost semnat la Washington, cu firma de avocatură Mayer Brown unde Mark Gitenstein a revenit după încheierea mandatului de ambasador SUA la Bucureşti, scrie Ziarul Financiar.

Mark Gitenstein se va ocupa de strategia de dezvoltare externă a companiei şi de o posibilă listare pe bursa de la New York sau de la Londra.

Compania cu capital românesc s-a extins şi pe pieţele externe în ultimii trei ani și are afaceri de circa 200 milioane de euro.

Mark H. Gitenstein a fost ambasador al Statelor Unite ale Americii în România din 2009 până în data de 14 decembrie 2012. A fost nominalizat de președintele Barack Obama pe 11 iunie 2009 și a fost confirmat de Senatul Statelor Unite ale Americii pe 8 iulie 2009.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ