Fostul premier Mihai Tudose a făcut anunţul: "Da, candidez!"

| 06 sep, 15:46

Fostul premier Mihai Tudose a risipit speculaţiile care circulau în legătură cu candidatura sa, după şedinţa CEx al PSD de la Neptun.

"Doresc să fac câteva precizări legate de candidatura mea pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Brăila," este mesajul postat de Mihai Tudose pe pagina sa de facebook.

"După ședința CExN de la Neptun, când s-a hotărât organizarea de alegeri în toate filialele care au conducere interimară, am discutat cu domnul președinte Ion Rotaru, domnia sa spunându-mi că nu mai dorește să candideze. (...) Cred că și de aici a venit reacția colegilor, care au spus că mă propun și mă susțin.

Și atunci: DA, candidez! Dacă toată lumea își dorește acest lucru, este o onoare!" îşi încheie mesajul Mihai Tudose.

Printre cele 11 organizaţii judeţene ale PSD care sunt conduse de preşedinţi interimari se află şi cea de Bucureşti, condusă de Gabriela Firea, recent intrată în dizgraţia lui Liviu Dragnea şi a echipei din jurul său.

Celealte filiale PSD în care se vor organiza alegeri sunt Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov, Brăila, Timiş, Iaşi, Giurgiu şi Sibiu

Tag-uri: mihai tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ