Fostul premier Victor Ponta: Nu cer nici o funcţie, nu refuz nici o funcţie

| 19 dec, 14:18

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni,. după ce a făcut formalităţile pentru preluarea noului mandat, că nu cere nici o funcţie, dar că nici nu refuză vreo funcţie, întrebat fiind dacă va solicita funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Nu cer nici o funcţie, nu refuz nicio funcţie. Deocamdată am primit din partea oamenilor şi a PSD funcţia de deputat de Gorj şi zău că nu e o funcţie uşoară, că trebuie să salvăm un judeţ", a declarat Victor Ponta, întrebat dacă va cere funcţia de preşedintele Camerei Deputaţilor.

El a mai spus că liberalii greşesc când susţin că mandatul lui Liviu Dragnea nu poate fi validat.

"Se fac de râs, sincer. Cred că se fac de râs. Au interpretat greşit. Şi ştiu şi ei asta", a apreciat Ponta.

Victor Ponta a precizat că nu a vorbit cu Liviu Dragnea despre guvernare.

"Cu sfaturile nu stau bine.Nu cred că trebuie să dea nimeni sfaturi. Cred că ştie foarte bine ce are de făcut", a menţionat fostul premier.

El a mai spus că se va implica în viaţa partidului "plenar".

"Le mulţumesc celor din Gorj că m-au votat a patra oară şi acum trebuie să avem grijă de ei că ştitţi foarte bine, din păcate, guvernul crae pleacă lasă energie, şi în special energia din Hunedoara, o lasă pe butuci şi o să fie foarte greu de salvat locurile de muncă. Vorbim de vreo 15.000 de oameni în gorj şi de vreo 10.000 în Hunedoara. (...) Sunt deputat de Gorj. Pentru toţi cei care am fost aleşi în Hunedoara, în Gorj, cel mai imporant e să salvăm locurile de muncă şi energia pentru că, pur şi simplu, au făcut-o praf să cumpărăm energie din străinătate", a conchis fostul lider social-democrat.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 dec, 22:48
edudgeLix
stromectol queen
May resolve spontaneously, remain stablle for many years, or progress ivermectina stromectol precio

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ