Fostul primar al Sectorului 3, Liviu Negoiţă, s-a înscris în Partidul Umanist Social Liberal

| 30 iun, 18:33


Preşedinte executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a anunţat vineri în Consiliul Naţional al formaţiunii, intrarea în partid a fostului primar al Sectorului 3, Liviu Negoiţă, despre care a spus că va fi viitorul primar al Sectorului 3.

 

Cristian Popescu Piedone a vorbit în cadrul Consiliului despre inpiraţia pe care a avut-o de la Liviu Negoiţă, primarul Sectorului 3.
”Astăzi este membru şi de astăzi este preşedintele filialei PPUSL Sector 3”, a spus Piedone de la tribună.
”Acum, dacă şi Negoiţă, pot să spun părintele administraţiei locale din Bucureşti, cine nu recunoaşte asta este, eu am recunoscut că de aici a plecat dezvoltarea Bucureştiului, ce înseamnă teritoriul, spaţiul verde, de la Liviu Negoiţă. Pot să spun că şi viitorul primar la Sectorul 3, împreună cu noi toţi şi cu Piedone va fi Liviu Negoiţă”, a afirmat Cristian Piedone.
Liviu Negoiţă a spus la rândul lui despre Cristian Popescu Piedone că este ”un erou”.
Negoiţă a spus că s-a alăturat formaţiunii cu mare bucurie. ”România, Bucureştiul, unde eu am făcut administraţie, are nevoie de oameni sănătoşi la cap, oameni de bună credinţă şi eu cred că aici este grupul acela”, a afirmat el.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ