DNA: Fostul şef DIPI Nicolae Gheorghe, urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu şi deturnare de fonduri

| 15 feb, 11:10

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Nicolae Gheorghe, chestor principal de poliţie, la data faptelor şef al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) cu rang de secretar de stat, pentru complicitate la abuz în serviciu şi două infracţiuni de deturnare de fonduri.

UPDATE DNA:Fostul şef DIPI Nicolae Gheorghe, urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu şi deturnare de fonduri

 

UPDATE Nicolae Gheorghe nu a dat declaraţii, motivând că este o cercetare în curs.

Fostul şef al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) Nicolae Gheorghe a refuzat luni să dea declaraţii la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

''Nu pot să vă spun nimic. Este o cercetare în curs'', a declarat fostul şef al DIPI, refuzând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor legate de posibile deturnări de fonduri la instituţia pe care a condus-o. 

Potrivit unor surse judiciare, el a fost chemat la DNA într-un nou dosar de corupţie şi ar putea avea calitatea de suspect. 

Premierul Dacian Cioloş l-a schimbat din funcţie, săptămâna trecută, pe şeful DIPI Nicolae Gheorghe, numindu-l în locul său pe Rareş Văduva.

 

Fostul şef al Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) Nicolae Gheorghe s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), potrivit unor surse judiciare, fiind citat într-un dosar de corupţie.

El a fost chemat, susţin sursele citate, într-un nou dosar de corupţie instrumentat de DNA şi ar putea avea calitatea de suspect.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ