Fostul şef DNA Timişoara s-a sinucis! S-a aruncat de la etajui 6!

| 15 mar, 09:56

Un procuror de la DNA Timișoara s-a sinucis vineri dimineață, aruncându-se pe geam, de la etajul şase al instituţiei, potrivit realitateadetimis.net şi pressaleert.ro.

DNA a anunţat că procurorul nu avea probleme la serviciu.

Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în 2015.

Conform colegilor, Schiffbeck a venit la serviciu dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol.

Primul care l-a văzut a fost un ofițer antidrog de la DIICOT Timișoara, instituţie aflată în aceeaşi clădire. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

În 2014, numele lui Schiffbeck a fost vehiculat în legătură cu ancheta structurii central a DNA la Primăria Timișoara, în legătură cu vânzări ilegale de spații locative în baza Legii 112. Printre beneficiari s-ar fi aflat şeful procurorilor din Timiş, Vasile Bâc şi şeful DNA Timişoara, Tamaş Shiffbeck, potrivit adevarul.ro.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ